اخبار

استمرار ثبات قیمت شکلات در بازار/ مشکلی در تامین نیاز بازار شب عید وجود ندارد

جمشید مغازه‌ای رئیس انجمن بیسکوئیت شیرینی و شکلات با اشاره به اینکه مشکلی در تامین و توزیع مواد اولیه داخلی وجود ندارد، اظهار کرد: در حال حاضر در تامین مواد اولیه تولید داخل اعم از شیرخشک، آرد و روغن در داخل مشکلی وجود ندارد و تنها در تامین مواد اولیه خارجی به سبب نوسان نرخ ارز مشکلاتی داریم.…

استمرار ثبات قیمت شکلات در بازار/ مشکلی در تامین نیاز بازار شب عید وجود ندارد

جمشید مغازه‌ای رئیس انجمن بیسکوئیت شیرینی و شکلات با اشاره به اینکه مشکلی در تامین و توزیع مواد اولیه داخلی وجود ندارد، اظهار کرد: در حال حاضر در تامین مواد اولیه تولید داخل اعم از شیرخشک، آرد و روغن در داخل مشکلی وجود ندارد و تنها در تامین مواد اولیه خارجی به سبب نوسان نرخ ارز مشکلاتی داریم.
وی افزود: با توجه به آنکه شیرینی و شکلات جزو اقلام لوکس در سبد خانوار به شمار می‌رود، به همین خاطر تولیدکنندگان به حاشیه سود ۴ تا ۵ درصد اکتفا می‌کنند، ضمن آنکه در فروش برخی محصولاتشان متضرر هستند، اما به طور کلی در سبد فروش این میزان سود دست یافتنی است.
مغازه‌ای با اشاره به اینکه مشکلی در تامین نیاز بازار شب عید نداریم، بیان کرد: هم اکنون تولیدکنندگان این آمادگی را دارند که مایحتاج مورد نیاز خانوار‌ها را برای بازار شب عید به طور کامل تامین کنند و بازار این محصولات در شب عید به قدرت خرید خانوار بستگی دارد.
صادرات شکلات به ۸۰۰ میلیون دلار می رسد
رئیس انجمن بیسکویت، شیرینی و شکلات با اشاره به اینکه برنامه‌ای برای افزایش قیمت شکلات تا پایان سال نداریم، گفت: علی رغم افزایش هزینه‌های تولید، اما به سبب عدم توان قدرت خرید خانوار هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت شیرینی و شکلات نداریم.
وی در باره آخرین وضعیت صادرات شکلات بیان کرد: با توجه به افزایش پیک تولید و مصرف در ۶ ماهه دوم سال انتظار می‌رود که ارزآوری صادرات همانند سال گذشته حداقل به برسد.
مغازه ای در پایان تصریح کرد: اگرچه امکان صادرات یک تا یک و نیم میلیارد دلار شیرینی و شکلات به بازار‌های هدف وجود دارد، اما مشکلات تامین مواد اولیه و نوسان نرخ ارز موجب شده تا به عدد دلخواه خود نرسیم.


دامداران مراقب شیوع بیماری تب برفکی باشند

علیرضا رفیعی‌پور با بیان اینکه امسال به دلیل شرایط جوی مناسب و بارش باران، شرایط نگهداری دام سبک و سنگین برای دامداران راحت‌تر بوده است، اظهار کرد: این شرایط باعث شد که دامداری‌ها بیش از اندازه دام‌هایشان را نگه‌ دارند و با تراکم دام مواجه شوند. در حقیقت تراکم دام در یک محدوده، مستعد بروز بیماری‌های دامی است.…

دامداران مراقب شیوع بیماری تب برفکی باشند

علیرضا رفیعی‌پور با بیان اینکه امسال به دلیل شرایط جوی مناسب و بارش باران، شرایط نگهداری دام سبک و سنگین برای دامداران راحت‌تر بوده است، اظهار کرد: این شرایط باعث شد که دامداری‌ها بیش از اندازه دام‌هایشان را نگه‌ دارند و با تراکم دام مواجه شوند. در حقیقت تراکم دام در یک محدوده، مستعد بروز بیماری‌های دامی است.
وی ادامه داد: شبکه‌های دامپزشکی شهرستان‌ها مرتبا به دامداری‌ها مراجع می‌کنند و به دام‌ها واکسن‌های رایگان می‌زنند. همچنین واکسن‌های بهادار نیز توسط دامدار تهیه می‌شود. در حقیقت با واکسیناسیون می‌توان از شیوع بیماری جلوگیری کرد.
رییس سازمان دامپزشکی کشور در ادامه تصریح کرد: فصلی که در آن قرار داریم مستعد شیوع بیماری تب برفکی بوده که مختص به دام است. بیش از ۲ سال است که با کاهش کانون‌های بیماری مواجه هستیم و به خوبی مدیریت شده‌اند، اما تراکم دام در دامداریها در فصل سرما که زمان فعالیت ویروس تب برفکی است، می‌تواند منجر به شیوع بیماری شود و اگر دامداری‌ها به درستی واکسن نزنند یا مراقبت‌ها زیستی و ترددی انجام ندهند، ممکن است خسارت سنگینی به دامداری‌ها وارد شود.
وی با بیان اینکه این بیماری به صورت انفرادی در برخی دامداری‌ها گزارش شده اما اپیدمی نشده است، گفت: به اندازه کافی و متنوع واکسن در اختیار دامداران قرار گرفته است و این بیماری به خوبی کنترل شده است، اما دامداران باید صد برابر ماه‌های گذشته مراقبت کنند و پس از مشاهده کوچکترین علائم بیماری به دامپزشکی مراجعه کنند.


رشد فروش ۹ ماهه در صنایع شیر ایران

شرکت‌های پگاه اصفهان، پگاه آذربایجان غربی، پگاه گلپایگان، پگاه گلستان، پگاه خراسان، پگاه فارس و پگاه آذربایجان غربی در گزارش ۹ ماهه از ۳۰ درصد تا ۱۰۰ درصد رشد فروش را تجربه کردند. براساس اطلاعات منتشر شده، شیر پاستوریزه پگاه اصفهان در آذر ماه سال جاری از فروش محصولات خود مبلغ ۹۷۵ میلیارد و ۷۳۱ میلیون…

رشد فروش ۹ ماهه در صنایع شیر ایران

شرکت‌های پگاه اصفهان، پگاه آذربایجان غربی، پگاه گلپایگان، پگاه گلستان، پگاه خراسان، پگاه فارس و پگاه آذربایجان غربی در گزارش ۹ ماهه از ۳۰ درصد تا ۱۰۰ درصد رشد فروش را تجربه کردند. براساس اطلاعات منتشر شده، شیر پاستوریزه پگاه اصفهان در آذر ماه سال جاری از فروش محصولات خود مبلغ ۹۷۵ میلیارد و ۷۳۱ میلیون ریال درآمد کسب کرد. این شرکت براساس عملکرد ۹ ماهه امسال مبلغ ۶ هزار و ۲۷۰ میلیارد و ۵۱۳ میلیون ریال درآمد داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰۰ درصد رشد نشان می‌دهد که بیشترین میزان رشد را در میان شرکت‌های صنایع شیر به خود اختصاص داده است.
از سوی دیگر شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان غربی طی آذر ماه از محل فروش محصولات خود مبلغ ۲۸۵ میلیارد و ۱۶۸ میلیون ریال درآمد کسب کرد. بیشترین میزان تولید و فروش «غشاذر» به محصول شیر پاستوریزه تعلق داشته که از یک هزار و ۵۴۹تن تولید در آذرماه، یک هزار و ۵۰۵تن به فروش رسیده است. از سوی دیگر فروش ۳۷میلیارد و ۳۸۹میلیون ریالی شیر استریلیزه و طعم دار بیشترین درآمد ماه گذشته این شرکت را تشکیل می‌دهد. بر این اساس این شرکت براساس عملکرد ۹ ماهه امسال مبلغ ۲ هزار و ۳۱۵ میلیارد و ۶۹۰ میلیون ریال درآمد داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷۱درصد رشد داشته است.
در همین حال شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان ماه گذشته از محل فروش محصولات خود مبلغ ۳۴۴ میلیارد و ۶۹۷ میلیون ریال درآمد داشته است. این شرکت براساس عملکرد ۹ ماهه مبلغ ۲ هزار و ۵۶۳ میلیارد و ۷۹۲ میلیون ریال درآمد کسب کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.
درهمین حال شیر پاستوریزه پگاه گلستان ماه گذشته از محل فروش محصولات خود مبلغ ۱۸۸ میلیارد و ۷۶۹میلیون ریال درآمد داشته است. از سوی دیگر این شرکت براساس عملکرد ۹ ماهه برای سال مالی منتهی به اسفند ماه مبلغ هزار و ۴۷۱ میلیارد و ۱۸۲ میلیون ریال درآمد داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۹ درصد رشد را شاهد بود.
شیر پاستوریزه پگاه خراسان دیگر شرکتی است که گزارش فروش آذر ماه خود را منتشر کرده است و توانسته ماه گذشته از محل فروش محصولات خود مبلغ ۲۳۳ میلیارد و ۱۶۳ میلیون ریال در آمد کسب کند. این شرکت براساس عملکرد ۹ ماهه برای سال مالی منتهی به اسفند ماه امسال مبلغ یک هزار و ۹۲۶ میلیارد و ۷۷۰ میلیون ریال درآمد داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد افزایش یافت. همچنین در این گزارش «غشان» اعلام کرده که مقدار ۳۱ تن از کره فله تولیدشده در آذر ماه ۱۳۹۸به‌عنوان مواد اولیه صرفا در یک‌ماهه آذر جهت مصارف داخلی و تبدیل به کره بسته‌بندی به‌دلیل تکرار در مقدار تولید لحاظ نشده است.
براساس این گزارش، شیر پاستوریزه پگاه فارس آذر ماه را با کسب ۴۹۰ میلیارد و ۵۱۱ میلیون ریال درآمد از محل فروش محصولات سپری کرد.
این شرکت براساس عملکرد ۹ ماهه امسال مبلغ ۳ هزار و ۸۲۹ میلیارد و ۱۰۸ میلیون ریال درآمد داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۹ درصد رشد داشته است. پگاه فارس اعلام کرد: تغییرات نرخ فروش در گروه‌های محصولات لزوما به‌دلیل تغییر نرخ فروش محصولات نیست و عموما ناشی از تغییر در سبد فروش هر گروه محصول است. از سوی دیگر شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی ماه گذشته از فروش محصولات خود مبلغ ۴۶۴ میلیارد و ۱۹۲ میلیون ریال درآمد داشته است. شرکت پگاه آذربایجان‌شرقی براساس عملکرد ۹ ماهه امسال مبلغ ۳ هزار و ۵۷۹ میلیارد و ۶۳۰ میلیون ریال درآمد داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۶درصد افزایش را شاهد بود.